top of page

Cantares


Fa 75 anys va néixer Joan Manel Serrat un 27 de desembre. Una de les seves peces més conegudes ens pertoca directament en aquesta sèrie de "poemes musicats". Des de fa molt de temps tenim aquesta cançó al nostre repertori, sempre ben rebuda, sempre cantada amb afecte.

Cantares. Antonio Machado Ruiz. Forma part del "Proverbios y Cantares" del llibre Campos de Castilla i mostra una reflexió filosòfica de la vida. Els «Proverbios y Cantares» són poemes sentenciosos, didàctics i de fonda tradició popular —i familiar— en les que Machado condensa l’escepticisme diví-religiós com a punt de recolzament pel seu ideari del pervenir espanyol. Començant amb l’escepticisme, seguit per la ignorància, el fratricidi, la reconciliació i la fe secular, Machado ens planteja la necessitat d’un saber compromès amb el treball, la comprensió humana, l’amor al proïsme i una nova Espanya. «En cuestiones de cultura y de saber, solo se pierde lo que se guarda; solo se gana lo que se da».

En la seva versió coral, us oferim aquesta interpretació d'una altre coral universitària de la Universidad de La Laguna.

Posts recientes
Etiquetas
No hay tags aún.
bottom of page